CREMĂ ANTIVARICE ȘI PICIOARE GRELE

DSC_6454sO cremă cu acțiune antiinflamatoare și venotonică datorită combinației de CASTAN SĂLBATIC BIO (10%) și VIȚĂ DE VIE ROȘIE BIO ce stimulează circulația sanguină și mărește rezistența peretelui capilar. Împreună cu ULEIUL DE TAMANU și maceratele uleioase de GĂLBENELE, ARNICĂ, COADA ȘORICELULUI, vizează încetinirea procesului de formare a varicelor, ameliorând aspectul celor vechi. APA DE IMORTELE BIO este recunoscută pentru acțiunea de drenare a sistemului limfatic. Uleiurile esențiale de GUAIAC și CHIPAROS ajută la diminuarea senzației de discomfort, durere și picioare grele, iar cel de MENTOL aduce o notă de prospețime și răcorire.

Extractul de CASTAN SALBATIC este remediul cel mai des utilizat pentru varice și insuficiență venoasă cronică. Componentul său activ, numit aescin, blochează eliberarea de enzime care deteriorează pereții capilarelor. Castanele sălbatice sunt bogate în vitamina C, B şi A, potasiu, magneziu, fosfor, fluor, cupru, lecitină.
VIȚA ROȘIE este un activ cosmetic util pentru îmbunătățirea circulației periferice, este tonifiant venos, antiradicalar, protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, crește tonusul și elasticitatea pielii.

Se folosește de 1-2 ori pe zi, masând picioarele în direcția inimii până la absorbția cremei.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s