BALSAM FORTIFIANT DE PĂR

DSC_5891_Ls

Firul de păr se deteriorează și se subțiază sub acțiunea factorilor externi (vânt, ploaie, frig, soare) sau din cauza coafărilor repetate, de aceea este nevoie să-i aplicăm ingrediente naturale hrănitoare, hidratante, care să poată pătrunde în structura sa și să ajute la refacerea acesteia. Conține ULEI DE RICIN și DE ȘOFRĂNEL macerat cu PUDRĂ DE AMLA, precum și o serie de active care pătrund în firul de păr, oferind hidratarea optimă de care are nevoie, fără ca acesta să devina casant, astfel că îl întăresc și îi redau strălucirea: KERATINĂ VEGETALĂ, PROTEINĂ DE MĂTASE, PANTHENOL, HONEYQUAT, COLAGEN VEGETAL.

KERATINA este o substanţă microproteică obținută din grâu, compusă din aminoacizi similari cu cei prezenți în păr. Este un activ reputat pentru îngrijirea părului ca fortifiant și protector cu efecte imediate.
AMLA aduce beneficii părului și scalpului, fiind un ingredient nutritiv, regenerator și fortifiant, ce promovează creșterea părului, stimulând rădăcina. Combate încărunțirea prematură și mătreața.
HONEYQUAT este un activ derivat din miere, cu efect condiționator şi de revigorare a părului.
Provitamina B5 sau PANTHENOLUL, fortifică, hidratează și redă frumusețea părului.

Se aplică pe părul curat și umed și se lasă să acționeze minim 3 minute. Se clătește cu apă calduță, din abundență. Recomandat tuturor tipurilor de păr, cu mențiunea că pentru părul cu tendință de îngrașare se evită aplicarea pe scalp.

butoncc1230

dsc_6733_ls

Ce faci când produsul îți place atât de mult încât dorești o cantitate mai mare? Ne contactezi și îți propunem soluții. Așa a luat naștere versiunea de 200g a balsamului nostru, care a fost foarte apreciat pentru că lasă părul mătăsos.

Advertisements

2 thoughts on “BALSAM FORTIFIANT DE PĂR

  1. Pingback: ȘAMPON KERATINĂ & CAFEINĂ | C&C Natural

  2. Pingback: ȘAMPON CREMOS | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s