PARFUM DE PULS ROSA

DSC_5822_Ls

PARFUMUL ROSA este un parfum de puls concentrat, cu miros floral, absolut feminin, suav și romantic, sensual și cald, ce emană răsfăț și eleganță. Primele note sunt ușor acidulate, iar nota florală este dată de absolutul de trandafir de Damasc care domină și persistă. Spre final, mirosul floral se împletește cu notele pudrate și balsamice ale vaniliei.

Baza în care sunt dispersate uleiurile esențiale este uleiul de jojoba, un ulei non-gras, non-iritant, non-ocluziv, cu absorbție rapidă, având o compoziție asemănătoare sebumului uman.

Datorită faptului că parfumul este realizat dintr-o combinație unică de uleiuri esențiale cu grad diferit de volatilitate, el se va simți diferit de la o oră la alta și durează până la 5-6 ore. De asemenea, se va simți diferit de la o persoana la alta, chimia pielii fiind diferită la fiecare dintre noi.

Parfumul este realizat în recipient roll-on, facilitând aplicarea în zonele cu puls: încheieturile mâinilor, gât, în spatele urechilor etc. Nu conține alcool, coloranți, conservanți sau parfumanți sintetici, ci doar ingredientele 100% naturale.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s