SĂPUN ANTIACNEIC

IMG_5110_Ls

După ce am folosit acest săpun, ni s-a părut ușor nedrept să-l îngrădim în această categorie. Este un săpun al contradicțiilor poate, cu o putere mare de curățare, dar foarte foarte delicat, lăsând pielea catifelată, cu o spumă deosebit de fină și cremoasă, cum nu te-ai astepta la prima vedere a ingredientelor. Este un săpun special, cu proprietăți antimicrobiene și antiinfecțioase, recomandat în deosebit pentru tenul cu probleme, acenee, coșuri, pentru dermatită și eczeme, însă prin cele amintite, îl recomandăm pur și simplu pentru toți cei care doresc un săpun fin. Ingredientele sunt astfel combinate încât să curețe în profunzime, fără a agresa sau usca excesiv, să detoxifice și să calmeze pielea, să reducă excesul de sebum și să elimine impuritățile, să cicatrizeze și să ajute la regenerea celulelor.

Uleiurile și unturile folosite sunt majoritatea presate la rece. În plus am adăugat prețioasele uleiuri de NEEM și CHIMEN NEGRU, des folosite în astfel de probleme ale pielii, precum și uleiurilor esențiale cu rol antiseptic și purifiant – tea tree, salvie, rozmarin, lavandă. Lichidul utilizat este integral suc proaspăt stors din castraveți bio. Însă nucleul eficienței sale este dat prin combinarea a 3 ingrediente deosebit de eficiente:

PUDRA DE MANJISTHA, care este o pudră naturală ideală în caz de acnee, coșuri, eczeme, dermatite, pistrui și vitiligo. Conferă pielii tonus, îmbunătățind circulația sanguină, decolorează pigmentația și reduce aspectul neuniform al culorii pielii, stimulează regenerarea și repararea țesutului cutanat, calmează mâncărimile cauzate de afecțiuni cutanate.

CĂRBUNELE ACTIV curăță porii în profunzime, putând absorbi impurităţi de până la de 200 de ori greutatea sa. Elimină bacteriile și, în acelasi timp, curață bine tenul fără să îl deshidrateze.

ARGILA VERDE, bogată în minerale și oligoelemente, este ideală pentru remineralizarea și decongestionarea pielii, ajutând la eliminarea excesului de sebum și a impurităților datorită puterii sale absorbante excelente.

Recomandăm un pachet special alături de CREMA ANTIACNEICĂ din gama C&C NATURAL și utilizarea lor în mod combinat pentru cele mai bune rezultate. De asemenea un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și sportul contribuie la ameliorarea problemelor pielii.

Și desigur că unui săpun 100% natural îi stă bine doar pe un suport de stejar, care îi asigură uscarea între utilizări.

butoncc1230

Advertisements

One thought on “SĂPUN ANTIACNEIC

  1. Pingback: CREMĂ ANTIACNEICĂ | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s