SĂPUN TRANSPARENT CRISTAL

IMG_5004_Ls

Ne-am uitat multă vreme la acest săpun până am decis să-l facem într-o abordare oarecum personală. Chiar și atunci când te gândești tu la ceva, nu înseamnă că ai fost totuși și primul, însă asta este o temă delicată. Oricum ar sta lucrurile, avem o abordare a noastră și am putut observa diferențele. Este un săpun superb! N-ar trebui să fie ăsta primul lucru spus despre un săpun, mai ales aici, dar asta e realitatea. Știam asta. Noi ne-am concentrat pe partea utilizării. Un săpun cu ULEI DE COCOS, PALMIER, RICIN, cu UNT DE SHEA NERAFINAT, cu GLICERINĂ VEGETALĂ, ZAHĂR NEPROCESAT, APĂ DE COCOS, ULEI ESENȚIAL DE CITRONELLA. Pentru decor am folosit FLORI DE GĂLBENELE, care se văd foarte clar în interiorul săpunului. Cele 3 culori le-am obținut exclusiv vegetal: galben (culoarea naturală a acestui săpun), verde (colorat cu pudră de trifoi) și roșu (colorat cu pudră de manjistha).

Vesele, aspectuoase, dar și spumăcioase, recomandate pentru mâini, piele normală/grasă, au și un miros care te cucerește imediat.

Sunt și un ideal cadou pentru diferite ocazii, mai ales într-un ambalaj care pune și mai mult în valoare acest tip de săpun.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s