SĂPUN CU ICHTIOL

IMG_5104_Ls

Este un săpun special creat pentru pielea problematică, afectată de psoriazis, acnee, iritații, eczeme, inflamații. Am selecționat și combinat cu atenție uleiuri și unturi presate la rece, pentru a obține un săpun blând care să nu agreseze pielea. Efectul terapeutic este dat de ICHTIOL și PUDRA DE MANJISTHA, în combinație cu LAPTE CRUD DE CAPRĂ și GEL DE ALOE VERA proaspăt stors. Mirosul este exclusiv de ichtiol, dar nu deranjant.

ICHTIOLUL este un ulei sulfuros, extras din roci, care conține fosile de pești, folosit în tratamentul diverselor boli de piele, are efecte antiinfamatoare, emoliente și antiseptice. Este recomandat pentru acnee, dermatite, erizipel, psoriazis, lupus eritematos, inflamații.
PUDRA DE MANJISTHA este obținută dintr-o plantă folosită de mii de ani în Ayurveda datorită proprietăților curative, în vindecarea sau ameliorarea unor afecțiuni. Manjishta are și proprietăți cosmetice, fiind ideală în caz de acnee, coșuri, eczeme, dermatite,  vitiligo.

Recomandăm folosirea alături de crema pentru dermatită din gama C&C NATURAL (fiind disponibile într-un pachet special), dar și respectarea unui regim alimentar și de viață sănătos.

butoncc1230

Advertisements

One thought on “SĂPUN CU ICHTIOL

  1. Pingback: CREMĂ PENTRU DERMATITĂ | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s