ANTIRID Q10

DSC_3952-8s

Primele semne de oboseală se observă în jurul ochilor, la fel și primele semne de îmbătrânire. Vântul, soarele, frigul, canicula fac această zonă și mai sensibilă. Din aceste cauze putem simți nevoia hidratării în plus pe parcursul unei zile. Soluția este acest baton, ușor de purtat în poșetă, cu efect antirid, de catifelare și de hrănire în profunzime.
Conține prețiosul ULEI DE ARGAN, bogat în fitosteroli și antioxidanți, extrem de apreciat pentru proprietățile sale antiage, reparatoare, regeneratoare și nutritive, ce conferă pielii un aspect mai ferm, mai tânăr. UNTURILE DE SHEA ȘI DE CACAO protejează pielea împotriva factorilor de mediu. CEARA PURĂ DE ALBINE reduce pierderile de apă. COENZIMA Q10 este un activ cosmetic antioxidant forte, un scut împotriva radicalilor liberi și a efectelor razelor UV, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Limitează și degradarea colagenului pielii și contribuie la reducerea profunzimii ridurilor. ULEIUL ESENȚIAL DE LEMN DE TRANDAFIR cu parfumul său specific floral-lemnos, este apreciat în parfumerie dar este util și în cosmetică pentru efectul regenerator și antiage. De virtuțile sale beneficiază orice tip de ten, îndeosebi cel matur, ridat, lipsit de vitalitate.VITAMINA E are efect antioxidant, anti îmbătrânire și de îngrijire a pielii uscate sau deteriorate.

Se aplică prin apăsare ușoară, astfel încât să se topească în contact cu pielea, apoi se masează prin mișcări circulare de la interior spre exteriorul ochiului, până la absorbția uleiurilor în piele. Nu lasă urme grase.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s