CREMĂ DE MÂINI CU ALOE VERA ȘI UREE

DSC_4292_Ls

Deși avem tendința să le neglijăm, mâinile au nevoie de un plus de îngrijire. Vă propunem o cremă uşoară, non-grasă, glisantă, ce susţine bariera de protecţie naturală a pielii, fiind special concepută pentru refacere, dar și pentru întreținere.

Am ales cu atenție în acest scop ULEIUL DE MACADAMIA, ȘOFRĂNEL, OREZ și SÂMBURI DE STRUGURI, toate cu textura plăcută, nutritive și emoliente, ce acționează pentru restabilirea integrității cutanate. APA DE TRANDAFIR îngrijește pielea obosită și lipsită de fermitate, UREEA COSMETICĂ este un compus apreciat pentru efectul intens hidratant și keratolitic, fiind utilizat pentru îmbunătățirea texturii și a aspectului pielii, reducând rugozitatea. VITAMINA C este un activ ce combate remarcabil îmbătrânirea pielii, cu efect antiinflamator și antioxidant forte, ce stimulează sinteza colagenului, sporind elasticitatea pielii. SILICONUL VEGETAL, un emolient uscat obţinut din ulei de cocos, conferă o senzaţie plăcută, confortabilă şi prezintă biocompatibilitate cu stratul lipidic al pielii. Gelul concentrat de ALOE VERA este un adevărat panaceu pentru piele, cunoscut pentru efectul calmant, reparator, cicatrizant și hidratant.

Crema se absoarbe repede şi nu lasă la suprafaţă o peliculă grasă ori lipicioasă. În plus, mâinile vor fi plăcut parfumate.

Se poate folosi zilnic, pe mâinile curate, de câte ori este nevoie.

Alături de crema de corp, acesta este unul dintre produsele de bază din gama noastră.

butoncc1230

Advertisements

One thought on “CREMĂ DE MÂINI CU ALOE VERA ȘI UREE

  1. Pingback: BALSAM REPARATOR PENTRU MÂINI DETERIORATE | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s