MASCĂ REMINEALIZANTĂ & ANTIAGE PENTRU TEN

DSC_4721s

Un ten luminos, hidratat, curat și care să inspire sănătate are nevoie de îngrijire suplimentară. Soluția este mai la îndemână decât ne-am aștepta: masca pe bază de 2 argile – ALBASTRĂ DE RACIU și ALBĂ (curăță, ajută la eliminarea impurităților și îmbunătățește condiția pielii), îmbogățită cu ALANTOINĂ (cicatrizant, anti-iritant şi reparator). PUDRA DE ACEROLĂ este o sursă foarte bogată în vitamina C, un antioxidant și stimulează producția de colagen. ACIDUL HIALURONIC are efect antiage. Tenul rămâne mai moale, catifelat, proaspăt și neted, iar apariția coșurilor și a punctelor negre este îngreunată.

Este potrivit oricărui ten, pentru că se prepara diferit, conform indicațiilor de pe ambalaj, în funcție de tipul acestuia. Se folosesc recipiente de sticlă, lemn sau plastic, exclus metal. Se aplica 1-2 ori pe săptămână.

ARGILA ALBASTRĂ DE RACIU se află în acest moment pe primul loc în privința concentratului de minerale și oligoelemente, având cel mai bun efect în tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli, conform analizelor efectuate fiind cea mai pură și mai eficientă argilă tămăduitoare din lume.
Dintre componentele Argilei Albastre de Raciu amintim:
Minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu.
Oligoelemente: mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s