PEELING PENTRU CORP

IMG_0483_Ls

Exfolierea reprezintă unul dintre pașii esențiali în rutina de îngrijire corporală, atât în ceea ce privește tenul, cât și restul corpului, deoarece:
• îndepărtează delicat, dar eficient, celulele moarte de la suprafața pielii;
• stimulează circulația sangvină;
• oxigenează celulele;
• ajută la eliminarea toxinele;
• susține bunăstarea pielii;
• îmbunătățește aspectele inestetice în general;
• este esențială dacă îți dorești un bronz uniform și sănătos.

Datorită conținutului bogat în minerale (sodiu, calciu, potasiu) și a acțiunii sale terapeutice asupra corpului – având un rol important în stimularea absorbției nutrimentelor de către celule și transmiterea impulsurilor electrice către nervi, SAREA un excelent agent terapeutic. Am folosit mai multe tipuri de sare (de HIMALAYA, EPSOM și de MARE), tocmai pentru a beneficia de un efect maxim. Le-am combinat cu ZAHĂR BRUN pentru că aceasta îmbunătățește circulația sangvină, curăță stratul superficial al pielii și îi oferă un aspect strălucitor. Uleiurile de MIGDALE DULCI, de TRANDAFIR (macerat de petale de trandafiri în ulei de măsline extravirgin) și de MACADAMIA, hidratează și restructurează pielea degradată. Am presărat și PETALE DE TRANDAFIRI uscate, mai puțin pentru rolul lor exfoliant, cât pentru atingerea lor delicată și pentru că simbolizează esența feminității, iubirea și armonia. Pentru a nu agresa pielea și pentru a face acest amestec mai alunecos, ușor spumos, am adăugat TENSIDA SPUMANTĂ. ULEIURILE ESENȚIALE de IENUPĂR, PALMAROSA, LAVANDĂ și LEMONGRAS, pe lângă aromaterapie, conferă suplețe și fermitate pielii, sunt antiseptice și astringente, stimulează circulația și sunt un bun decongestionant venos și limfatic.

Se aplică pe pielea curată, umedă și se masează cu mișcări circulare. Va apărea o ușoară roșeață datorită acțiunii exfoliantului, vascularizare care va determina mai bună asimilare a sărurilor minerale. Se lasă să acționeze aproximativ 5-10 minute, apoi se îndepărtează cu apă călduță și se aplică o cremă naturală.

Exfolierea se recomandă a se efectua o dată pe săptămână.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s