PERLE EFERVESCENTE

ACTUALIZARE:

Am lărgit gama cu noi produse.

Sunt realizate din UNT DE SHEA BRUT, ULEI DE MIGDALE DULCI, TENSIDĂ LICHIDĂ, AMIDON DE PORUMB, BICARBONAT, SARE DE LĂMÂIE ce oferă efervescența. Cele roz sunt colorate cu alkanet, iar cele galbene cu ULEI DE CĂTINĂ. Asigură succesul unei seri relaxante după o zi ostenitoare. Miros a Pin și Portocală, respectiv a Lavandă și Ylang-Ylang.

Se pune o bucată în cada plină cu apă. O astfel de baie aromatică (super-efervescentă și spumantă) are ca scop relaxarea organismului, deschiderea porilor și eliminarea toxinelor. Recomandat tuturor tipurilor de piele.

Versiune nouă, cu miros de tei, ideală pentru vremea de acum.

16463540_1876929305859490_4407719282765127553_o

___

15272147_1847342682151486_1835435090834096995_o

___

În general să stai într-o vană cu apă fierbinte este o experiență plăcută în sine, dar se poate și mai mult? Se poate în mod sigur, prin folosirea unor produse diverse, printre care și aceste perle efervescente, pe care noi le preferăm și le recomandăm prin specificul lor.

IMG_5649_nou

Perle efervescente ROSA, cu sare roz de Himalaya și aromă de trandafir

Nutritive, relaxante, efervescente, tonifică și redau elasticitatea pielii, cu miros încântător, conferă catifelare pielii și o stare de bine.

Ingrediente: ulei de migdale dulci, ulei de avocado, petale de trandafir, sare roz de Himalaya, bicarbonat de sodiu, acid citric, amidon de porumb, colorat cu pudră de manjistha, ulei esenţial de lemn de trandafir.

Sarea roz de Himalaya stimulează circulația, relaxează, scade tensiunea arterială, calmează durerile musculare și elimina toxinele din organism.
Uleiul de migdale dulci este un ulei fin, hrănitor, bun emolient pentru orice tip de piele și în special pentru cea uscată, sensibilă sau fragilă, ideal pentru masaj corporal sau facial. Posedă proprietăţi regeneratoare şi calmante.
Uleiul de avocado este emolient, catifelant, regenerant, restructurant, hidratarează şi înmoaie pielea, atenuează reacţiile inflamatorii, reglează permeabilitatea celulară.

IMG_565-edit1

Perle efervescente  RELAX cu lavandă

Hidratante, calmante, relaxante, efervescente, tonifică, cu miros încântător, conferă catifelare pielii și o stare de relaxare.

Ingrediente: ulei de migdale dulci, de macadamia, flori de lavandă, bicarbonat de sodiu, acid citric, amidon de porumb, colorat cu pudră de urucum, ulei esenţial de lavandă.

Uleiul de migdale dulci este un ulei fin, hrănitor, bun emolient pentru orice tip de piele și în special pentru cea uscată, sensibilă sau fragilă, ideal pentru masaj corporal sau facial. Posedă proprietăţi regeneratoare şi calmante.
Uleiul de macadamia este plăcut de orice piele, are o textură uşoară, este nutritiv şi acţionează pentru refacerea integrităţii cutanate. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor şi restructurarea pielii degradate.
Beneficiile uleiului de lavandă includ capacitatea sa de a elimina tensiunea nervoasă, calmarea durerii, dezinfectarea pielii, intensificarea circulației sângelui și tratarea problemelor respiratorii.

IMG_5665-edit.

Perle efervescente pentru răceală

Hidratante, antiseptice, relaxante, efervescente, desfundă căile respiratorii, conferă catifelare pielii și o stare de relaxare.

Ingrediente: Ulei de migdale dulci, de măsline extravirgin, bicarbonat de sodiu, acid citric, amidon de porumb, frunze de salvie, argilă verde, ulei esenţial de eucalipt, fenicul şi de tea tree

Uleiul esenţial de eucalipt este reputat pentru acţiunea asupra aparatului respirator, indicat în bronşite, sinuzite, stări gripale. Este antiseptic, expectorant, mucolitic.
Uleiul de fenicul este recunoscut ca activ în compoziţiile anticelulitice şi remodelante.
Uleiul esenţial de tea tree e mare ajutor în infecții virale, bacteriene sau fungice. Este purifiant, antiseptic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici.
Argila verde normalizează metabolismul celular, încetineşte procesele de îmbătrânire, detoxifiază.
Uleiul de migdale dulci este un ulei fin, hrănitor, bun emoilent pentru orice tip de piele în special pentru cea uscată, sensibilă sau fragilă.

IMG_5892s2

Vă invităm astfel să vă bucurați de efectele benefice ale acestor produse!

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s