ȘAMPON SOLID PENTRU PĂR CU TENDINȚĂ DE ÎNGRĂȘARE

IMG_4494_LS

Vi se pare dificilă alegerea șamponului care să reducă secreția de sebum, dar să și ofere îngrijire și hidratare firului de păr fragil, vopsit sau cu vârfuri despicate? Am creat acest șamponel tocmai pe aceste principii, folosind ingrediente variate și prețioase: ulei de ricin, cocos, avocado, jojoba, arahide, susan, porumb, orez, rapiță, măsline, unt de shea și cacao, combinate cu pudra de amla, de urzică, argilă verde, miere și cafeină, macerat și infuzie de salvie și rozmarin, suc de ceapă. Uleiurile esențiale folosite sunt: lavandă, mentă, salvie, rozmarin și lămâie verde. Astfel se ofera și un efect antimătreață, dar și de creștere a rezistenței firului de păr, reducând căderea acestuia.

PUDRA DE AMLA aduce beneficii părului și scalpului fiind nutritiv, regenerator și fortifiant, favorizează creșterea părului stimulând rădăcina, combate încărunțirea prematură şi mătreața.
PUDRA DE URZICĂ este cunoscută pentru combaterea calviției, fortificarea părului, în caz de mătreaţă, mâncărimi sau păr gras.
CAFEINA are proprietăți refermizante și tonifiante recunoscute, reduce căderea părului.
ARGILA VERDE este bogată în minerale și oligoelemente, fiind ideală pentru remineralizarea și decongestionarea părului, ajută la eliminarea excesului de sebum și a impurităților datorită puterii sale absorbante excelente.
SUCUL DE CEAPĂ stimulează creșterea părului și circulația la nivelul scalpului, întărește firele de păr și le oferă volum. Este eficient și în prevenirea și stoparea albirii premature a părului. Nu dă miros ori gust șamponului.

Culoarea este obținută în mod natural prin natura ingredientelor, iar mirosul este fresh.

Se masează pielea capului și firele de păr până se obtine o spumă abundentă și stabilă. După spălare este nevoie de clătirea părului cu apa cu oțet, echilibrănd astfel ph-ul și conferint luciu. Părul rămâne curat, cu volum.

Uneori trecerea de la șampoanele din comerț la cele naturale necesită 1-2 săptămâni perioadă de acomodare a părului.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s