SĂPUN ANTICELULITIC FORTE

IMG_4514s

Un săpunel ce luptă contra celulitei, veșnica problemă a femeilor, prin cele mai de temut ingrediente: cafea (lichidă, macerat în ulei și macinată – așadar săpunul e jumătate fin, jumătate abraziv), iederă, macerat de piper negru, roșu, alb și chili. Combinația lor face ca acțiunea sa să ofere eficiență maximă. Însă pentru a nu agresa pielea, am folosit din abundență unt de cacao și shea nerafinat, ulei de cocos și migdale dulci pentru o hidratare intensă, ulei de orez și de porumb pentru a reduce eventuala roșeață a pielii, ulei de ricin și de măsline extravirgin. De asemenea, o treime din lichid este lapte bio de soia, ce catifelează și hrănește pielea. Am mai adaugat macerat de salvie, cu rol antiseptic, cafeină pură de origine vegetală, ulei esențial de grapefruit, ce acționează eficace în zonele cu retenţie de apă și celulită. Parfumul său aduce optimism şi prospeţime.

Extrasul de IEDERĂ este un activ remodelant utilizat pentru conturarea siluetei, în aplicații externe pentru slăbit și anticelulitice, cu efect recunoscut asupra grăsimilor acumulate sub piele care dau aspect de coajă de portocală. Este drenant şi refermizant cutanat.
CAFEINA este un activ cosmetic cu proprietăți lipolitice, refermizante și tonifiante recunoscute, folosit în aplicații pentru favorizarea slăbirii și în tratamente anticelulitice.

butoncc1230

Advertisements

One thought on “SĂPUN ANTICELULITIC FORTE

  1. Pingback: CREMĂ ANTICELULITICĂ | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s