ULEI DE MASAJ PENTRU COPII

DSC_4396_Ls

Există pe rafturile supermarketurilor uleiuri celebre, cu reclame atrăgătoare, cu bebeluși adorabili și imposibil să nu câștige încrederea mămicilor! Ați avut însă curiozitatea să citiți ingredientele?

Motiv pentru care vă oferim o alternativă naturală, 100% sigură, din uleiuri organice ce hrănesc și protejează pielea sensibilă a bebelușului. Conține un mix de uleiuri fine, blânde, atent selecționate cu efect de hidratare, restructurare, cicatrizare, transformând masajul copilașului într-un un moment de plăcere – ULEI DE MIGDALE DULCI, ULEI DE AVOCADO, ULEI DE OREZ, ULEI DE JOJOBA, ULEI DE SÂMBURI DE STRUGURI și BISABOLOL, un redutabil reparator și calmant al pielii, cicatrizant, antibacterian și antiinflamator.

Produsul pătrunde suficient de repede în piele, nelăsând pelicula grasă, astfel ca aplicare se poate face oricând, nefiind condiționată de o baie prealabilă. Se recomandă utilizarea combinată cu un săpun din gama special destinată copiilor (fără uleiuri esențiale, îmbogățite cu macerate din plante).

Recomandat și persoanelor cu pielea sensibilă, iritată, uscată, descuamată, afectată de eczeme, dermatite, psoriazis.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s