UNT DE CORP CHOCOLATE

IMG_4959Ls

Oare cine nu adoră ciocolata??? Inclusiv pielea se simte răsfățată și hidratată pentru timp îndelungat. Secretul stă în boabele de cacao, ce au în compoziție antioxidanți puternici, flavonoizi, fier, calciu, potasiu, magneziu și vitamina A, B1, D, D și E. Datorită acestora, pielea își menține fermitatea, devine catifelată, hidratată și își recapată vitalitatea și strălucirea sănătoasă. Așa că am folosit o cantitate generoase de MASĂ DE CACAO și… nu vă închipuiți ce aromă are.

Mai conține și UNT DE SHEA nerafinat, ULEI DE MIGDALE DULCI (un ulei fin, nutritiv și emolient excelent pentru orice tip de piele, dar cu precădere pentru cea uscată), ULEI DE ȘOFRĂNEL (cu proprietatea de stimulare a producerii fibroblastelor, celule care asigură integritatea și întreținerea pielii), ULEI DE SUSAN (care, grație concentrației în acizi grași esențiali, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv și restructurant asupra pielii).

Se aplică o cantitate moderată pe pielea proaspăt igienizată și preferabil ușor umedă, pentru favorizarea absorbției, deoarece NU conține apă. Este o cremă bogată în elemente nutritive și protectoare, asigurând o hidratare profundă.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s