ULEI DE MASAJ SENZUAL

IMG_4210-2s

Încurajăm masajul zilnic, într-o formă ușoară, cu un ulei care intră rapid în piele, care nu lasă senzații neplăcute după aplicare și care hidratează.  Combinația de uleiuri presate la rece bine tolerată de orice tip de piele. Este îmbogățit cu ulei esențial floral și exotic pentru un efect maxim de relaxare.

Uleiul de masaj Senzual oferă o stare plăcută atât prin puterea uleiurilor, cât și prin efectul relaxant și afrodisiac al ylang-ylang-ului.

Uleiul de susan, grație concentrației în acizi grași esențiali, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv și restructurant asupra pielii.
Uleiul de jojoba are o compoziție asemănătoare sebumului uman și astfel o compatibilitate deosebită cu pielea. Protejează împotriva deshidratării, este emolient, întărește bariera hidrolipidică a pielii.
Uleiul de sâmburi de struguri este bogat in vitamina E și vitamina F, zinc, cupru, seleniu, procianidine, agenți anti-îmbătrânire (de 50 de ori mai puternici decât vitamina E și de 20 de ori mai puternici decât vitamina C). Este antioxidant, emolient, nutritiv, hidratant, catifelant.

Ingrediente: ulei de jojoba, ulei de susan, ulei de sâmburi de struguri, ulei de macadamia, ulei de migdale dulci, ulei esențial de ylang-ylang și iasomie.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s