CREMĂ SOLIDĂ DE CORP CHOCOLATE

12244299_1698320497053706_3220203801736514304_o

Această cremă solidă este un adevărat răsfăț pentru piele și simțuri în general. Se topeste în contact cu pielea, învăluind-o în uleiuri binefăcătoare și lăsând-o hidratată, catifelată și parfumată, având inclusiv note irezistibile de ylang ylang și bergamota.

Se poate folosi inclusiv ca bath melts – în cada cu apă fierbinte se scufundă și se lasă câteva minute, după care ne putem bucura de o baie relaxanta și super hidratantă.

INGREDIENTE: unt de cacao, ulei de cocos, ulei de sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci, ulei de porumb, ceară pură de albine, ciocolată neagră, ulei esențial de ylang ylang și bergamota.

CIOCOLATA NEAGRĂ este un bun remediu pentru pielea uscatăa, conținând fier, calciu, fosfor, potasiu, vitaminele A, B1, C, D și E.
ULEIUL DE COCOS lasă pielea mătăsoasă şi hidratată.
ULEIUL DE SÂMBURI DE STRUGURI conține antioxidanti foarte puternici.
ULEIUL DE PORUMB are și el efect antioxidant asupra pielii, ajută la îmbunătățirea aspectului acesteia, o înmoaie, catifelează și hrănește. Datorită acestui ulei vegetal, pielea nu va mai fi uscată ori iritată. Provitamina A din uleiul de porumb ajută la regenerarea pielii, indiferent de tipul acesteia.
ULEIUL DE MIGDALE DULCI este un ulei fin, nutritiv și emoilent, potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru cea uscată, sensibilă sau fragilă.

butoncc1230

Advertisements

One thought on “CREMĂ SOLIDĂ DE CORP CHOCOLATE

  1. Pingback: CREMĂ SOLIDĂ DELICATE ROSE | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s