CREMĂ SOLIDĂ DELICATE ROSE

12314593_1700283906857365_2953244633673631556_o.jpg

Hidratarea pielii se poate face nu doar cu ulei de masaj, cremă ori unt de corp, ci și cu aceste delicate creme solide cu mireasmă irezistibilă de trandafiri. Hidratează și catifelează, oferind o senzație deosebită după folosire.

Ingrediente: unt de shea nerafinat, ulei de sâmburi de struguri, ulei de alune, ulei de susan, ulei de orez, ceară pură de albine, ulei esențial de lemn de trandafir.

UNTUL DE SHEA stimulează și hrănește ţesutul cutanat, oferă protecţie pielii împotriva factorilor de mediu, reducere iritațiile.
ULEIUL DE SÂMBURI DE STRUGURE este un hidratant excelent pentru piele, mai ales dacă există o tendință de uscare, având un extraordinar efect anti îmbătrânire.
ULEIUL DE ALUNE este bogat în vitamina E, intră imediat în profunzimea epidermei, fără a lăsa senzația de piele unsuroasă.
ULEIUL DE OREZ, cu o compoziţie deosebită ce îmbină fitosteroli, orizanol şi acid ferulic, este un ulei cu efect antioxidant, anti îmbătrânire, calmant și regenerator cutanat, apreciat și pentru textura sa uscată.
ULEIUL DE SUSAN, grație concentrației în acizi grași esențiali, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv și restructurant asupra pielii.
ULEIUL ESENȚIAL DIN LEMN DE TRANDAFIR, cu parfumul său specific floral-lemnos, este apreciat în parfumerie, dar este util și în cosmetică petru efectul regenerator și anti îmbătrânire.

Precum crema solidă de corp Chocolate, se poate folosi și ca bath melts – în cada cu apă fierbinte se scufundă și se lasă câteva minute, după care ne putem bucura de o baie relaxantă si super hidratantă.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s