ȘAMPON TONIFIANT KERATINĂ & CAFEINĂ

DSC_6670_Ls

Multe persoane găsesc incomodă folosirea şamponului solid, mai ales partea în care pentru clătirea părului este necesară o soluţie de apă cu oţet.

Recunosc, părul meu radiază de sănătate doar de la şamponul solid. M-am spălat ani, mulți mulți ani doar cu cel făcut ca pe vremuri de bunica, iar relativ recent cu cel făcut de mine.

Totuși, pentru cei care nu doresc din diverse motive utilizarea șamponului solid și inclusiv pentru mine în anumite situații, cum ar fi o vacanță, am dorit realizarea unei alternative specializate. Așa am creat această variantă, din TENSIDE SOLIDE şi LICHIDE, un şampon dens şi bun spumant.

CAFEINA din componenţa sa tonifică și stimulează rădăcina părului, pe când KERATINA  îngrijește și fortifică părul, iar GLICERINA hrăneşte firul de păr.

Este indicat în special celor cu probleme capilare, căderea părului, alopecie, păr și scalp gras. Se spală părul ca şi cu oricare alt şampon, ideal fiind să se lase să acţioneze 4-5 minute și apoi se clăteşte cu apă caldă.

Recomandăm folosirea împreună cu BALSAMUL FORTIFIANT DE PĂR din gama C&C Natural, iar pentru părul lung și/sau vopsit, folosirea suplimentară a SERULUI DE SIGILARE VÂRFURI.

butoncc1230

Advertisements

One thought on “ȘAMPON TONIFIANT KERATINĂ & CAFEINĂ

  1. Pingback: ȘAMPON CREMOS | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s