DINCOLO DE PRODUSELE NOASTRE

Pentru noi aceste produse sunt pasiune în primul rând, dar și un pretext sau o motivare. Nu ne dorim să ne rezumăm doar la provomarea unor categorii de produse, ci la modelarea unui stil de viaţă diferit, prin încetinirea ritmului tot mai alert de zi cu zi, prin readucerea la importanța cuvenită a unor valori ce par să dispară și prin centrarea tuturor acestora ȋn jurul noțiunii de NATURAL. În mod evident nu putem face asta singuri și nici nu ne-am fi dorit pentru că nimeni nu poate fi bun la toate. Partenerii cu care am lucrat și vom lucra sunt atent selecţionaţi, astfel ȋncȃt să oferim un anumit nivel, o anumită individualitate specifică fiecăruia pe aria sa.

Am ales să ne schimbăm obiceiurile în primul rând personal. Să fim noi exemplul viu, apoi oamenii dragi prezentați și în mod evident nu în ultimul rând, fiecare dintre voi (apreciem formalitatea, politețea, însă acum parcă nu-și au locul și noi tindem să avem relații de prietenie cu toți cei care ne folosesc produsele și să menținem un cadru cald, familial și mai puțin formal, abordare care nu exclude respectul reciproc).

Domeniile abordate vor fi de la unele ce par deosebit de simple, de la plăceri ce par banale, la frumusețea lucrurilor care se regăsește peste tot, însă care este tot mai greu de observat în această cursă care a devenit viața și care la final de fapt va fi formată tocmai din aceste mici detalii care ne scapă tot mai mult.

Plăcerea sublimă a unui fluture care vă însoțește într-o plimbare, bucurându-se de adierea vântului împreună cu voi, vă atrage? Să experimentați lumea prin ochii unui fotograf, detalii mici sau mari ce scapă adesea și, de ce nu, să învățați să le descoperiți singuri? Sau să găsiți corvoada gătitului zilnic prezentată cu simplitate și cu pasiune, altfel decât o obligație de care parcă nu scăpați niciodată și care vă stresează permanent? Atunci rămâneti cu noi pentru că vor fi multe surprize!

Astăzi, din inima Maramureşului, am ales să promovăm o ȋndeletnicire din timpuri străvechi – prelucratul lemnului. De ce tocmai lemnul? Lemnul este un material desigur natural, dar este și un material cald, personal. Lemnul a reprezentat şi reprezintă de mii de ani un factor determinant ȋn viaţa omului. Trebuie să îi învățăm valoarea, să o respectăm și să ne bucurăm de ea. Promovăm exploatarea corectă, sustenabilă. Copacul este viață, este natura însăși, este poate chiar omenirea, pentru că omul a ales să-și reprezinte evoluția, familia, originea acesteia, sub forma unui arbore.

Formele ȋn care turnăm săpunul sunt  realizate din lemn de stejar, un lemn preţios, de calitate superioară, extrem de rezistent.

De asemenea, săpunurilor noastre le place cel mai mult să se odihnească pe săpuniere din lemn de stejar. Și noi oferim 3 modele de săpunire, 2 pentru cȃte un săpun şi un model de săpunieră dublă, pentru că, recunoaștem cu umilă modestie, ne este foarte greu să ne limităm la utilizarea unui singur săpun natural.

Toți cei care doresc altfel de produse din lemn, ne pot contacta. Vă mulțumim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s