CREMĂ DE REGENERARE CELULARĂ CĂTINĂ & SÂNGELE DRAGONULUI

dsc_5885_ls

Din nefericire produsele de larg consum, prin efectele lor negative, pun într-o lumină nefavorabilă nu numai o serie de preparate, ci și practicile de întreținere. Este foarte dificil să combați o astfel de percepție sedimentată de multe ori la cel mai profund nivel. Avem nevoie însă de îngrijire și cu produsele potrivite beneficiile sunt imense pe termen lung. “Imens” nu este un cuvânt pus aici numai pentru a impresiona, este o realitate. Trebuie încet încet să începem să investim ceva și în noi, în organismul nostru, pentru că este singurul bun neprețuit pe care îl avem toți. Să repari este mult mai costisitor și de multe ori poate imposibil de revenit la starea inițială. Trebuie să ne obișnuim să nu mai fim reactivi, să nu mai așteptăm să pățim ceva până să facem ceva. Orice detaliu contează, orice pas contează, însumat totul contează. Astăzi vă oferim o cremă cu multe ingrediente prețioase, pe care le vom prezenta succint imediat. Este o cremă pentru toate tipurile de ten, toate perioadele anului, cu rol de vitaminizare și regenerare, acționând în profunzime. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări și detalii de orice fel. Chiar suntem la un click distanță.

Despre beneficiile UNTULUI DE CǍTINǍ ar fi prea multe de spus, pornind de la excelentele sale proprietăți pentru combaterea îmbătrânirii, pentru repararea pielii și regenerarea celulară, la efectele sale nutritive și antioxidante.

ULEIURILE DE ARGAN şi DE JOJOBA sunt uleiuri prețioase, bogate în fitosteroli și antioxidanți, extrem de apreciate pentru proprietățile lor anti îmbătrânire, reparatoare, regeneratoare și nutritive ce conferă pielii un aspect mai tânăr, mai ferm și neted.

APA DE TRANDAFIRI este apreciată pentru efectul astringent și revigorant asupra tenului, luptă împotriva efectelor îmbătrânirii cutanate şi conferă finețe pielii.

EXTRACTUL DE SÂNGELE DRAGONULUI, obținut din seva de culoare roșie a arborilor denumiți Dragonieri, este un extract prețios, bogat în compuși activi, este regenerator în profunzime și reparator al pielii, puternic antioxidant, cicatrizant, combate eficient semnele îmbătrânirii pielii, sporește fermitatea și tonusul cutanat stimulând sinteza de colagen.

COENZIMA Q 10 este antioxidant forte, antiradicalar, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Limitează degradarea colagenului pielii și contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.

EXTRACTUL DE SCHISANDRA CO2 este un activ cosmetic cu un conținut remarcabil de principii rare, recomandat în aplicații pentru pielea problematică, reactivă, atopică, ce contribuie semnificativ la procesul de regenerare cutanată. Este anti-iritant, antioxidant potent și activ anti îmbătrânire.

COMPLEXUL DE ALGE MARIN şi EXTRACTUL DE LICORICE CO2 sunt antiinflamatori forte, antibacterieni şi regeneratori.

Niacinamida sau VITAMINA B3 ȋntăreşte bariera naturală de protecţie a pielii, îmbunătăţeşte aspectul, hidratarea şi tonusul acesteia.

Se foloseşte 1-2 ori pe zi, aplicat pe tenul curat. Recomandăm în prealabil folosirea DEMACHIANTULUI BIFAZIC, realizat tot pe bază de apă de trandafiri.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s