UNT RAW ANTIVERGETURI

dsc_5995_ls

Din păcate, foarte multe persoane, atât femei, cât şi bărbaţi, se confruntă cu problema vergeturilor. Motivele apariţiei lor sunt diverse, fie din cauza slăbitului, fie a sarcinii sau a unei afecţiuni a glandei tiroide. Ce sunt mai exact? Pielea se rupe sub influenţa diverşilor factori, încearcă să se refacă şi apar vergeturile, care nu sunt altceva decât nişte cicatrici. De dispărut complet nu vor dispărea, ȋnsă se poate ameliora starea lor. În acest scop am creat acest unt RAW, făcut fără încălzirea ingredientelor, pentru a li se păstra cȃt mai bine proprietățile.

UNTUL DE CACAO pur, la prima presare, cu conținut bogat în substanțe nutritive, polifenoli, antioxidanți și vitamine, pătrunde până în straturile cele mai adânci ale epidermei.

ULEIUL DIN GERMENI DE GRÂU și DE MACADAMIA, presate la rece, protejează și hrănesc pielea, sunt excelent restructurate, ajută la formarea de noi celule și la repararea daunelor, sporesc elasticitatea și tonicitatea pielii.

LANOLINA ANHIDRA PURĂ are acțiune emolientă forte, reduce pierderile de apă din piele, favorizează absorbția cutanată a substanțelor active, este protector și reparator al pielii uscate, solzoase sau deteriorate.

Acest unt este recomandat mai ales preventiv, dar şi pentru a ameliora aspectul vergeturilor deja existente. Lupta cu vergeturile nu este una uşoară sau de scurt timp. Pentru a obține rezultate, este nevoie de răbdare şi perseverență prin aplicarea zilnică, chiar de mai multe ori pe zi. Se poate folosi şi ȋn perioada de sarcină. Mirosul este puternic a unt de cacao, culoarea, un galben superb, este dată de uleiul de germeni de grȃu, cȃt despre textură… este deosebit de fină.

Subliniem încă o dată caracterul important al prevenției. Fie că veți fi viitoare mămică, fie că doriți să slăbiți sau din motive diverse estimați că veți crește în greutate, este bine să vă protejați activ înainte să se formeze.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s