UNTUL DE SHEA BRUT

dsc_4902_ls

Untul de Shea brut (nerafinat) este de origine africană, obținut din fructele unui copac, prin metode rudimentare, manuale, în comunități care își dedică timpul în principal pentru această activitate, asigurând o stabilitate economică pe plan local. Este untul de Shea pe care noi îl recomandăm și îl folosim. Este singurul care este un produs natural integral și care își păstrează absolut toate proprietățile neatinse. În industria de larg consum se folosește unt de shea rafinat, prin metode chimice, deoarece în forma sa brută untul de shea este caracterizat printr-o anumită textură, miros și variații de culoare, care sunt indezirabile. Acolo alte aspecte sunt mai importante, nu menținerea untului într-o formă nealterată.

Untul de Shea conține antioxidanți, steroli, vitaminele A, E și F, acizi grași etc., fiind deosebit de eficient în combaterea îmbătrânirii pielii prin regenerare, prin hrănire în profunzime, ajutând și la diminuarea ridurilor, vergeturilor, asigurând hidratare și elasticitate, grăbind procesul de vindecare în cazul eczemelor, rănilor, inflamațiilor, având proprietăți antibacteriene.

Această scurtă descriere nu este suficientă pentru a sublinia calitățile și importanța untului de Shea brut, care este parțial nesaponificabil și care astfel acționează inclusiv atunci când ne-am imagina că nu este posibil. Este cu adevărat un ingredient aparte, pe care îl folosim în forma sa nerafinată în produsele noastre specifice.

 

Advertisements

2 thoughts on “UNTUL DE SHEA BRUT

  1. Pingback: SĂPUN COPII CU 50% SHEA | C&C Natural

  2. Pingback: SAPUN 50% SHEA | C&C Natural

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s