CREMĂ PENTRU STIMULAREA CIRCULAȚIEI CU GINKO BILOBA

14856019_1831425663743188_3975556011505807358_o

Picioarele reci sunt o constantă în viața mea. Pentru a combate circulația periferică deficitară, am creat o cremă care se bazează pe sinergia ULEIULUI DE TAMANU cu EXTRACTUL DE CHILI, susținute de către MACERATUL DE GINKO BILOBA și de către EXTRASUL DE VIȚĂ ROȘIE BIO. Este o crema onctuoasă, care se absoarbe însă repede, cu efect venotonic și circulator.

Despre GINKO BILOBA se știe deja că este o plantă cu proprietăți medicinale însemnate, de mare valoare în medicina tradițională chineză și japoneză. Beneficiile sale sunt într-atât de variate, încât acoperă o gamă foarte largă de afecțiuni, pe care fie le previne, fie le ameliorează sau chiar vindecă. Folosit extern, contribuie la combaterea celulitei, stimulează circulația la nivelul scalpului și determină reîntinerirea pielii, grație efectului puternic antioxidant, îmbunătățește circulația periferică prin efectul special de vasoreglare al substanțelor conținute în acest extract.

Se folosește zilnic, dimineața și/sau seara, masând în direcția inimii părțile afectate. Se recomandă evitarea zonelor cu răni, tăieturi, varice, ochii. Imediat după aplicare se pot simți niște furnicături sau chiar încălzirea zonei.

butoncc1230

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s