Despre noi

Dacă ar fi să ne puneți o singură întrebare, care ar fi aceea? Ne-am gândit la asta și la ce întrebări ne-am pune chiar noi: De ce produse naturale? De ce produsele noastre?

De unde a apărut această preocupare pentru natural? Personal, din păcate nu a fost primul hobby ales și ȋntoarcere spre Natură a venit mai tȃrziu. Prima opţiune a fost fotografia, un domeniu care mi-a deschis noi orizonturi şi mi-a oferit o altă perspectivă asupra lucrurilor care ne ȋnconjoară. Acesta este motivul pentru care poate pozele produselor nu se ȋncadrează la noţiunea de “clasic” și ȋncercăm să oferim o viziune proprie şi pe cȃt posibil unică. Momentul decisiv ȋn care am ȋnceput să-mi schimb stilul de viaţă a fost  apariţia bebelușului. Am ȋnceput să fiu tot mai atentă la alimentaţie, cȃt mai sănătoasă si pe cȃt posibil bio. Într-o primă fază am crezut că e suficient, ȋnsă nu e chiar aşa. Produsele de ȋngrijire pot conţine la fel de multe substanţe nocive, chimice şi fiind zilnic aplicate, efectul este dezastruos pe termen lung. La început nevoile noastre punctuale au materializat doar câteva produse, pe care le-am folosit cu rezultate atât de bune, încât am început încet încet să înlocuim tot mai multe produse cu cele făcute de noi, iar apoi să le dezvoltăm, proces care este activ și în acest moment, având proiecte interesante și pe viitor.

Alegerea ingredientelor pentru produse are în spate mult studiu, teste comparative și lipsa compromisurilor. Pe cât posibil o parte dintre ele sunt din producție proprie sau de la cunoscuți, majoritatea bio, uleiurile aproape integral presate la rece, cu mențiunea că pentru copii sunt exclusiv presate la rece, indiferent de produs. Am decis de la bun început să respectăm domeniul acesta. Natura ingredientelor determină ca produsele să fie făcute proaspăt, în funcție de necesități și noi am decis să păstrăm acest specific. Așadar nu putem da cuiva absolut imediat un produs. Nu există stocuri de produs finit, exceptând tranșele de săpun solid. Săpunul solid are un alt specific și trebuie să stea o perioadă înainte de a putea fi folosit. Am folosit însă această abordare a produselor făcute proaspăt și în funcție de nevoi, având o mare flexibilitate în adaptarea lor în funcție de diverse preferințe, de la ingrediente, la miros, la prezentare sau orice altceva asupra căruia se poate interveni, în urma discuțiilor avute cu cei ce le vor folosi. Alt aspect influențat de către ingrediente este termenul de valabilitate. Produsele naturale nu pot avea același termen de valabilitate de 1 an, 2 sau chiar până la 5 ani, precum cele de larg consum. Termenul de valabilitate pentru produsele noastre este de 3-6 luni. Cantitatea pentru fiecare produs a fost aleasă în concordanță cu asta și cu faptul că produsele naturale în sine sunt economice în utilizare, fiind suficientă aplicarea unor cantități reduse. Din aceste motive uneori surprinde mărimea comparativ cu cele de larg consum.

Produsele naturale nu sunt numai un scop în sine, ci și un prilej să ne evaluăm alte obiceiuri și să adoptăm, pe cât posibil, un stil de viață sănătos. Fiecare lucru contează, fiecare pas este important. Este poate una dintre cele mai prețioase lecții oferite de către copii.

Punem pasiune în alegerea fiecărui produs, prin varianta sa, prin ingredientele folosite, pentru a vă putea oferi o gamă variată de produse cosmetice pentru întreaga familie, făcute cu mare drag în inima Maramureșului, folosind ingrediente naturale de cea mai bună calitate și fără compuși chimici dăunători.

Știm și că timpul este prețios și astfel am încercat să oferim și o altă dimensiune produselor noastre, punând accent o idee și pe prezentare pentru a avea posibilitatea alegerii unor cadouri naturale, facilitând direct oferirea lor așa cum sunt.

Oferim de asemenea și produse specifice anumitor ocazii, cum ar fi mărturiile pentru nuntă ori botez.

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații.

Vă mulțumim!

Echipa C&C Natural

Advertisements